Skriv inn søkeordene dine

I starten av september gikk Europas ledende messe for forbrukerelektronikk og husholdningsapparater av stabelen i Berlin. Og vi var selvfølgelig med. De som tar turen innom messen får omfattende oversikt over eksisterende trender i industrien og et innblikk i fremtiden, ettersom det også er fokus på nyskapende produkter innenfor hjemmeelektronikk. Hvert år gleder vi oss til å presentere våre bud på morgendagens hjem sammen med utstillere fra hele verden.

I år var det igjen intelligente hjem og grønn teknologi som var de to største trendene. Og vi hadde selvfølgelig med oss det nyeste fra egne hyller – blant annet de nyskapende kjøleskapene og vaskemaskinene våre.

 

Bank på til kjøleskapet

Vi tror på at fremtidens kjøleskap skal bruke mindre energi og fremfor alt være en medspiller i kampen mot matkasting. InstaView-kjøleskapet vårt har et gjennomsiktig glasspanel som lyser opp når du banker raskt på det to ganger. Deretter kan du se inn i kjøleskapet uten å åpne døren. På den måten slipper du ut mindre kulde, sparer mer energi, og maten holder seg frisk lenger.

I tillegg er alle LG-kjøleskap og -frysere utstyrt med den unike lineære inverterkompressoren. Den gir opptil 32 % lavere energiforbruk, samt har en temperaturkontroll som holder maten frisk over lenger tid. Det er grønn teknologi på sitt beste.

 

Ren samvittighet

Vi liker å utfordre oss selv –og forbrukernes forståelse av husholdningsapparater. Det er TwinWash-vaskemaskinen et godt eksempel på. Ved første øyekast ser det ut som en vanlig vaskemaskin, men i virkeligheten er det en to-i-en-modell. Du får en vanlig vaskemaskin + en liten ekstravaskemaskin, som du kan bruke for eksempel til treningsklærne. Disse må vaskes oftere, men fyller sjelden opp en vanlig maskin. På den måten kan du enkelt kutte ned på vann- og energiforbruket hjemme uten å fire på komforten.

Samtidig har vi jo en forkjærlighet for damp, som gjør klærne rene med mindre energi og vann. Så dampteknologien vår vil også være med på messen. Les mer om alle fordelene ved å bruke vanndamp til klesvasken hjemme her.

share
Neste innlegg