Skriv inn søkeordene dine

Earth Hour er ikke bare om å skru av lyset hvert år. Det handler om dedikasjon til å ta umiddelbare steg for å beskytte miljøet vårt sammen. Her er 7 forskjellige måter vi kan fortsette å gjøre dette gjennom året. Hvert bidrag teller, uansett om det er lite eller stort.

 

1. Ha en bilfri dag en gang i uken, men hvis det blir for mye så ta en annenhver uke eller måned. Å ta offentlig transport hjelper å senke ditt utslipp av karbondioksid.

2. Si NEI til plastikkposer når du handler. Ta med poser som kan gjenbrukes og bruk de uansett hvor du går, ikke bare for dagligvarer.

3. Bytt til energisparende LED lys. Små LED lys er ett perfekt alternativ for faktiske stearinlys.

4. Det kan være verdt en titt på energimerkningen istedet for prislappen når en kjøper hvitevarer, det inkluderer kjøleskap og vaskemaskiner. På langtid så finnes det mye å spare på.

5. Vær den Nordiske deg! Vi har lenge elsket vår minimalistiske livsstil som er linket til enklere og mer beviste livsvalg.

  • Hold deg til å kjøpe mat du faktisk kommer til å spise, styr unna å kaste mat.
  • Ut og nyt friluftslivet!
  • Istedet for å bruke mer varme i huset, så ta i bruk flere lag av klær, ett varmt og behagelig pledd.

6. Når var siste gang du justerte temperaturen på kjøleskapet eller fryseren? Du kan spare energi ved å sette temperaturen riktig. Den optimale temperaturen for kjøleskap er 5°C, og -18°C for fryseren. Som en tommelregel så er for hver ekstra grad av kjøling 2-5% mer elektrisitet brukt.

7. Fortell vennene dine om Earth Hour! Bruk #Connect2Earth.

share