shadow

Skriv inn søkeordene dine

Om Plass til omtanke

Vi i LG vil gjerne bidra til å gi deg en liten dytt i riktig retning for at du skal få en mer bærekraftig livsstil, og inspirere deg til å tenke litt grønnere i hjemmet. Formålet med Plass til omtanke er å gi deg muligheten til å endre vanene dine i og rundt hjemmet, og erstatte dem med mer miljøvennlige alternativer. Små justeringer her og der kan spare både deg og naturen for sløsing av ressurser.

Hva finner du på denne bloggen?

Vi har tatt utgangspunkt i våre egne produkter – for det er det vi vet mest om. Vi vet også at kjøleskapene, vaskemaskinene og de andre apparatene våre ikke står alene, men inngår som en del av et hjem. Blogginnleggene handler derfor om å gi deg noen enkle tips og triks samt litt bakgrunnskunnskap, slik at du kan leve et mer bærekraftig liv.

I tillegg til våre egne innlegg, har vi invitert en rekke gjestebloggere som på hver sin måte er eksperter når det gjelder bærekraftig livsstil, og disse har gått med på å dele kunnskapen sin med oss. For hvilken nytte har vel kunnskap om bærekraft hvis den ikke blir delt?

Vi tror ikke at vi kan redde verden, men hvis vi sammen kan gjøre hverdagen din i dag litt grønnere enn den var i går, så er vi godt på vei.